Nieuws

117 DEELNEMERS HERPINIA POEL.

woensdag 4 oktober 2017
Maar liefst 117 deelnemers hebben zich aangemeld om mee te spelen in de Herpinia Poel. Vooral dankzij het clubhuis personeel en de leiders /sters werden velen gevraagd om de Herpense voetbal trots een klein beetje te steunen via de supportersclub! Deze trouwe aanhangers van de club hebben zich ingezet de gehele zondag morgen tijdens haar vrijwilligerswerk en deed goede zaken voor Supportersclub Herpinia. De tussenstand wordt bijgehouden op de website van Herpinia ( onder Supportersclub Herpinia / Herpinia Poel) en wekelijks zullen we die plaatsen op de kabelkranten van L-tv en Omroep Walraven.

Een en ander wordt nog in de computers ingevoerd maar zou gauw de 2e wedstrijd is bijgewerkt komt deze stand er.

Na de 1e wedstrijd scoorden 24 deelnemers punten waarvan er 3 personen waren die al gelijk 13 punten behaalden. ( HERPINIA  -  SES     0 – 0 ) Fleur van de Berg, Tim Siebers en Loes Banken. Afgelopen zondag won Herpinia met 0 – 1, doelpuntenmaker was Jelco Danen. Johan van Griensven stopte in de 90e minuut een penalty tot 2x toe en hielp zijn ploeg aan de 3 punten!

Mochten er nog mensen mee willen spelen, dat kan altijd; www.herpinia.nl en dan Herpinia Poel. De 1e tussenstand staat op dezelfde website en de Poel wordt bijgehouden door webmaster Ad van der Velden. Onder het kopje van supportersclub Herpinia staat de Herpinia poel vermeld en als u stand aan klikt komt de nieuwe wekelijkse tussenstand. Deelnemers veel succes, en nieuwe deelnemers zijn nog welkom want er volgen nog maar liefst 24 wedstrijden verdeeld over drie periodes. Deel 2 gaan de deelnemers invullen in november /december 2017.

Bestuur supportersclub Herpinia.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn