Nieuws

Laatste bijeenkomsten Ouders Graag Gezien

vrijdag 6 oktober 2017
  Gewijzigde Uitnodiging Ouderbijeenkomsten  jeugd
Samen werken aan een betrokken club mensen

Geachte ouders,

In het kader van “Ouders graag gezien” willen wij u uitnodigen aan het begin van  het nieuwe seizoen door middel van een  ouderbijeenkomst per team. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ouders, leiders en trainers om per team het komende nieuwe seizoen te bespreken en ervaringen van vorig seizoen(en) te evalueren. 

Maar ook willen wij u graag nader informeren en afspraken maken voor het komende seizoen etc en krijgt u uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

Deze bijeenkomst zal begeleid worden door iemand namens de werkgroep “Ouders graag gezien”. Ook zal deze persoon zorgen voor het opstellen van de actiepunten die daarna via de leiders worden verspreid. Eventuele actiepunten voor Technische Commissie of Jeugdbestuur zullen door hen doorgeleid worden.

De agendapunten voor de ouderbijeenkomsten zijn verkort samengevat: Opening, kennismaking, evaluatie voorgaande seizoen, normen en waarden, oudertaken, mededelingen en afspraken, verspreiden programma, afstemmen vervoerschema, vastleggen 06 nummers en e-mail adressen, overige mededelingen en de rondvraag.

Wij zien u graag volgens onderstaande planning in de kantine van Herpinia, de bijeenkomst zal naar onze inschatting ongeveer 30 minuten duren.
Team Dag Datum Tijdstip Opmerking
JO 13-1/D1 Dinsdag 10-okt 19.00 Nieuwe datum 
JO 13-2/D2 Dinsdag 10-okt 20.30 Nieuwe datum 
JO 11-3 (E3) Dinsdag 10-okt 19.45 Nieuwe datum 

In het belang van uw kind rekenen wij op eenieder zijn komst. Mocht u onverhoopt toch verhinderd zijn dan afmelden bij de leider van het team.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn