SPECIAL Pupil vd Week: Frans-Jan van den Berg

woensdag 11 oktober 2017
Eindelijk was het dan zo ver, afgelopen Zondag 8 oktober mocht ik de pupil van de week zijn bij de wedstrijd van onze dames van Herpinia tegen Nooit gedacht uit Geffen. Om 09.00 uur werd ik verwacht in de kantine, ik was mooi op tijd en werd met een groot applaus ontvangen door alle meiden.

Ik kreeg van de aanvoerster van Herpinia een zak snoep voor op de bank en een flesje AA.
Ik heb hier heerlijk van gesnoept onder de wedstrijd.Ook kreeg ik een mooie bal met alle handtekeningen erop van de speelsters, ik was echt super trots!!Helaas moest ik deze morgen wel bij de trainer blijven en mocht ik niet mee naar de kleedkamer.
Toen de trainer een app kreeg dat de dames klaar waren mocht hij de kleedkamer in, en moest ik mezelf om gaan kleden in het mooie Herpie pak.

Toen de wedstrijd begon mocht ik aan de hand van de scheidsrechter het veld op en werd er getost wie er af mocht trappen.
Ik pakte stiekem de bal en ging met een solo alle dames van Nooit gedacht voorbij en knalde de bal hard in de bovenhoek. Het was echt een super mooie goal!!
Helaas telde de goal niet mee voor de wedstrijd maar ik was er erg blij mee en trots op.
De wedstrijd was erg spannend, Nooit gedacht was in de eerste helft wat sterker maar in de tweede helft deden onze meiden het super goed en een stuk beter.

Helaas werd de wedstrijd met 2-4 verloren en dus hadden we 0 punten.
Wel weet ik zeker dat de dames nog veel punten gaan halen en ook nog heel veel plezier gaan hebben samen.
Meiden bedankt voor deze onvergetelijke morgen en voor de leuke ontvangst.
Heel veel succes in de competitie en nog heel veel plezier met het voetballen!!

Groetjes Frans-Jan van den Berg  


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn