Nieuws

Wim van Geffen 70 jaar lid Herpinia

vrijdag 12 januari 2018

  

Wim van Geffen 70 jaar lid Herpinia

Wim, wat moet ik zeggen, welke woorden zijn gepast, samen met Jo 70 jaar lid van VV Herpinia, ik weet het niet!!
Toen ik in 1981 bij Herpinia kwam was jij een van pijlers waarvan Herpinia er een paar heeft gehad en nog heeft.
Jouw grote inzet voor Herpinia, je was altijd betrokken, of het een jubileum boek was, of meer dan 25 jaar hoofd jeugd leider, Wim  van Geffen was daar bij altijd en overal.

Wim ruim 9 jaar lid van ons hoofdbestuur, 50 jaar redeactie lid geweest van de Herpiniaan, waarbij elke zin onder de loep kwam, dat is jouw werkwijze als je iets doet is het goed.

Tot vorig jaar Wim heb je voor Herpinia nog altijd de inning van de contributie verzorgd, tot op heden ben je nog elke week op de voetbalvelden te vinden voor terrein herstelwerkzaamheden, ook hiervoor maak je een schema wie op welke dag. Dat is jouw werkwijze ook nu nog, en natuurlijk samen met Jo supporter van Herpinia, altijd te vinden naast de dug-out.

Al meer dan 50 jaar een gouden kracht voor Herpinia, dat vind ik niet alleen, in 1989 heb je van de KNVB  de gouden speld mogen ontvangen, in 1999 ben je benoemd tot ere-lid van vv Herpinia, en in 2002 de welzijnspenning van de gemeente Oss

Voor onze 70-jarige jubilarissen Wim, hebben we een mooie pennen set, toen je 60 jaar lid was kreeg je een rood zwarte stropdas, die je enkele dagen later keurig ingepakt bij Wim v Hoogstraten terugbracht, je ging hem toch niet dragen.

Tot slot Wim de waardering die wij als vv Herpinia hebben, voor jullie is zeer groot, natuurlijk ook de ondersteuning van thuis uit, Jo ook jij bedankt namens ons allen voor je hulp en steun.
Ik ben blij Wim dat ik deze woorden vandaag heb mogen uitspreken aan jullie, de oproep aan onze leden tijdens de opening is niet aan jullie gericht, maar als wij allen aan een iemand een voorbeeld kunnen nemen ben jij dat.
Wim en Jo bedankt !!
 

 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn