Nieuws

Jubilarissen 25 jaar lid Herpinia

vrijdag 12 januari 2018

  

 
Bjorn v Aalst   25 jaar lid Herpinia
Als 6 jarige is Bjorn lid geworden van VV herpinia, nu 25 jaar later in Utrecht wonende en werkende ben je hier aanwezig , leuk dat je er bent.

Als voetballer Bjorn heb je alle jeugdelftallen doorlopen, en een menig succesje behaald. Je zat in een leuke lichting. In die periode vaak voorin te vinden. Voetballend voldoende kwaliteit, een goede mentaliteit, maar wat voetbal betreft had er toch meer ingezeten.
Bij de senioren al snel naar ons 3e elftal, maar in die tijd ook regelmatig spelend bij Herpinia 2 in de tijd van trainer Marcel Hakkenbroek.

Plezier stond en staat bij jou voorop, en terecht een mooie goede eigenschap, als je op het veld staat straal je dat ook uit, met een lach op je gezicht dolletjes makende, overstapje na overstapje totdat je er zelf niet meer uit komt, en de schuld dan maar aan een ander geeft, bij balverlies, laatst tegen NLC kwam er na een verkeerde dribbel ,ook nog een schwalbe aan te pas, jammer dat je daardoor nu geblesseerd bent.

Als het enigszins kan Bjorn maak je elk weekend vanuit Utrecht, in de horeca werkende na een korte nacht de rit naar Herpen om aan te sluiten bij je kameraden tegenwoordig Herpinia 5, als vrije verdediger met de bal aan de voet, het avontuur opzoeken ,geen simpel balletje breed maar iets onvoorspelbaars , zo onvoorspelbaar dat je zelfs de scheids van dienst om liep , bij hem de gele kaart uit het shirt gehaald en de scheids de gele kaart getoond ,ik stond er bij en keek er naar.

En dat allemaal met die mooie breda lach op je gezicht, spelend in het shirt van schildersbedrijf Toon v Aalst, het shirt wat je altijd vol trots hebt gedragen.

Bjorn PROFICIAT


Guus v d Loop 25 jaar lid Herpinia
Ook jij Guus op jonge  leeftijd lid geworden , dezelfde lichting als jou mede jubilarissen,dus ook een succesvolle jeugd gehad bij vv Herpinia, een speler die op meerdere posities inzetbaar was en dat is nu nog steeds.
Met de overgang naar de senioren Guus  kwam je bij de selectie terecht , op zaterdag stappen op zondag voetballen, we weten Guus wat je doet dat je dat met volle overgave doet , dus op zondag voetballen was wel ooit een probleem ,komt hij wel komt hij niet.

Lastig voor de trainer en leider. Dan weer bij de  lagere elftallen ,of toch maar weer bij de selectie voetballen.
Nu zit Guus op zijn plaats bij Herpinia 6, tegenwoordig als spits.

De gemeente (schap) heeft moeite om het Allard v Herpenplein vorm te geven Guus, jullie weten hoe dat moet, een mooie gerenoveerde woning voor jullie gezin een aanwinst voor Herpen, laten we hopen dat jij met jullie kinderen ook een aanwinst worden voor onze vereniging.

Guus proficiat.

 
Frank v Griensven 25 jaar lid HerpiniaWelkom Frank bij Herpinia, je werkt en woont al meerdere jaren in Duitsland, op afstand volg je het wel en wee van Herpinia, en de resultaten van je 2 broers.
Je voelt je verbonden met Herpen en Herpinia vandaar je aanwezigheid.

Als voetballer in de jeugd, altijd talentvol geweest. Goede resultaten in een mooie leuke lichting.
Als B-junior was je al medewerker van ons clubhuis, en werd je al snel jeugleider.
Na de jeugd al snel naar het 3e, want al dat trainen en lopen lag jou niet zo.

Als jeugdtrainer op jonge leeftijd het trainers diploma gehaald ,en als 21 jarig broekie al aan de slag bij onze A1 als trainer coach, toen nog 1e klasse , het ging je goed af.
Omgaan met mensen, vooral binnen een groep is zeker een kwaliteit van jou Frank , je hoeft niet altijd alleen goede voetballers te hebben om tot een goed resultaat te komen.

Ook binnen onze TC-jeugd als coördinator was je enkele jaren actief, op zaterdag morgen vaak een  wedstrijd fluiten, op zondag regelmatig clubscheidsrechter, en de laatste jaren van je actieve periode grensrechter van Herpinia 1.

Frank morgen weer terug naar Winterberg , als je in de toekomst nog verhuis plannen hebt,kom dan in Herpen wonen ,wij zoeken nog Herpinianen zoals jij.

Frank gefeliciteerd met dit jubileum


Mark van der Velden  25 jaar lid Herpinia
Mark toen ik je belde of je vandaag aanwezig kon zijn, was je antwoord kort, natuurlijk en Willy succes met de voorbereiding.
Mark iets vertellen over jou is niet lastig, maar om niets te vergeten. 25 jaar lid en nu al zo veel betekent voor VV Herpinia.

Natuurlijk als speler, als 6-jarige lid geworden, in de jeugd menig succesje behaald, om als 17-jarige al de overstap naar onze 1e selectie te maken. Afgelopen seizoen helaas voor Herpinia een stapje terug gedaan, om nu samen met je kameraden het kampioenschap van ons 5e vorm te geven.
Mark als voetballer kampioen geworden met Herpinia 1, gedegradeerd en periodetitels behaald, meestal als controlerende middenvelder, pratend, sturend en als aanvoerder duidelijk aanwezig.
Als aanvoerder ook bezig met het team proces om alles in goede banen te leiden.

In de periode Mark dat je nog bij onze jeugd speelde, was je al jeugdtrainer, ook nu 15 jaar later sta je nog wekelijks op het veld om als gediplomeerd trainer onze jeugd het ballen bij te brengen, ook als coach van onze A-jeugd, heb je enkele jaren je talenten over weten te brengen.
Ook al die jaren Mark een stuwende kracht in onze TC-jeugd, trainers opleiden, elftal indelingen, samengevat het mede aansturen van de gehele jeugd.
Dit jaar Mark een van de initiatiefnemers van een nieuw opzet 5 tegen 5 toernooi, en ook word je naam genoemd binnen de toekomst van ons jeugd kader.

Samengevat Mark blijf je een bepalende speler binnen Herpinia, ondanks je drukke baan en je gezin, vandaar ook veel waardering.

Proficiat Mark

 

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn