Nieuws

Jubilarissen 40 jaar lid Herpinia

vrijdag 12 januari 2018
Gert-Jan Danen 40 jaar lid Herpinia
Gert-Jan lid vanaf 1977 als 8 jarige en nog steeds actief als lid aan Herpinia verbonden als speler van Herpinia 7 , de club die op zondagochtend trainen .
Tot vorig seizoen actief bij ons 35+ team, al zeker 15 jaar ben jij actief bij deze spelersgroep, een team waar jij bij past, nog steeds fanatiek, willen winnen, met zijn allen proberen altijd aanwezig te zijn.
Jarenlang in de spits en samen met Tom vd Brand de veel scorende spelers bij het 6e Wie scoort de meeste goals was de interne wedstrijd.  En bij het trainen nog steeds blij met iedere goal, zoals het hoort. Volgens mij had je met je zoon Jelco ook een strijd wie het meest scoorde.

Was er geen doelman geen probleem Gert-Jan pakte de handschoenen op en ging op doel staan, de laatste jaren wat vaker achterin te vinden, maar ook dat ging je goed af.
Na wat blessureleed gelukkig weer iedere zondag van de partij, daarna snel douchen en op naar Herpinia1 , waarvan je al jaren supporter bent en Taxi chauffeur voor opa en oma , om samen naar die jongere spits te gaan kijken .

40 jaar actief Gert-Jan, als speler bij de jongste jeugd begonnen, jaren in de selectie van Herpinia 1 en 2 gespeeld, ook daar was je een veel scorende spits
Tevens stond je ook voor andere elftallen klaar als er ergens een speler nodig was.

Toen jullie kinderen ook lid werden van Herpinia, waren jullie ook altijd aanwezig, Gertjan jarenlang als leider van de jeugd daarna scheidsrechter bij de jeugd. Zo’n dikke 15 jaar stond je klaar voor de jeugd van Herpinia. Het was wel vaak lastig voor jou ivm je ploegendienst, maar als je kon dan was je er. Tijdens de tentenkampen zorgde je natuurlijk voor de soep vanuit Oss en stond je klaar om voor het eten te zorgen. Bedankt…

De laatste jaren Gert-Jan ben je ook te zien als ass scheidsrechter langs het lijntje bij Herpinia 1, als je iets vraagt aan Gert-Jan zegt hij, dat doe ik wel.

We hopen je nog vele jaren als speler en vrijwilliger bij Herpinia te zien.
Gert-Jan gefeliciteerd en bedankt


Ton van Brakel, 40 jaar lid Herpinia
Als 13-jarige lid geworden van vv Herpinia en ondanks dat je nu minder tijd hebt om te voetballen nog altijd volop Herpiniaan. Door het overnemen van De Handwijzer samen met je broer Gerwin heb je aangegeven niet meer te kunnen voetballen op de zondagochtenden vanwege het werken bij de Handwijzer in de weekenden.
Doordeweeks woon je in Tilburg en werk je in Goirle en dan blijft het weekend over om in de zaak te werken.

Maar…. In de onlangs gehouden enquête van de 35 plussers gaf je aan dat je weer gaat voetballen bij het 6e als wie weet de Handwijzer verkocht is…..

De laatste 10 jaar was je volgens je teamgenoten meer op wereldreis dan op zondag bij hun. Elke uithoek van de wereld heb je bezocht en je kunt daarover uren praten en adviezen geven over binnenlandse vluchten, treinreizen en ga maar door. Je belevenissen kun je met volle humor vertellen

Bij ons 35+ team posteerde je naast GertJan of Tom in de spits en had je oog voor het doel. Elk seizoen wist je wel te scoren…. Helaas was je regelmatig geblesseerd en daar baalde je enorm van 

Dat je nog snel bent hebben ze onlangs meegemaakt bij het uitje van 35+ in Amsterdam. Door als team nog een pilske te pakken dreigden jullie de trein te missen. Ik heb gehoord dat je niet bij te houden was op weg naar het Centraal Station. Gelukkig haalde de rest ook de trein en konden ze een mooie dag naar Amsterdam afsluiten. Gelukkig ben je bij de uitjes en feestjes van de 35-plussers altijd aanwezig. Klasse hoe je dit bijhoudt

Was je niet met vakantie naar een of ander werelddeel dan deed je mee aan het Nederlands kampioenschap Bommetje. Jawel mensen hier staat een echte Nederlands Kampioen.

Een druk man ben je die ook nog tussendoor probeert te voetballen.Ton proficiat met dit jubileum


Ronnie Kocken 40 jaar lid Herpinia.

Ronnie als klein jochie altijd op het voetbalveld te vinden, samen met jullie pap mee, die de jeugd van Herpinia vele jaren trainde “Gerrit Kocken”.
Zelf was je volgens de boeken 10 jaar oud toen je actief lid werd van Herpinia,
De gehele jeugd doorlopen, in die tijd was je vaak op doel te vinden. Na de jeugd naar de selectie van Herpinia, de meeste jaren bij ons 2e elftal, maar ook regelmatig als inval keeper bij Herpinia 1 zo ook, toen onze doelman na 10 min rood kreeg, en jij als supporter op doel ging, met daarna een periodetitel en promotie naar de 4e klasse tot gevolg.

Als keeperstrainer bij Herpinia, heb je een grote bijdrage geleverd, eerst het vakdiploma bij Frans Hoek behaald, en aan de slag.
Je maakte een compleet boekwerk over trainingsopbouw, en oefenstof, en ging hiermee aan de slag en ondertussen bracht je de kennis over op onze andere jeugdtrainers.

Daarna ook de overstap gemaakt naar de selectie, als keeperstrainer en als ass trainer alle grote successen meegemaakt, en natuurlijk ook teleurstellingen.

Daarna Ronnie kwam er interesse van andere verenigingen, om als keeperstrainer aan de slag te gaan, OJC Rosmalen, SV Top, Nooit Gedacht en je huidige club Blauw Geel in Veghel.

Maar je grootste prestatie ligt op het persoonlijke vlak, 60 kilo afvallen door de discipline op te brengen die je als trainer van een ander verlangt.

Ronnie veel succes in je sportieve toekomst, tot bij Herpinia

 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn