Nieuws

Marcel van Hintum 50 jaar lid Herpinia

vrijdag 12 januari 2018

 Marcel van Hintum  50 jaar lid Herpinia
Marcel lid van vv Herpinia vanaf 1 augustus 1966, jaren lang speler geweest van ons 1e elftal, fanatiek, gedreven, verdedigend ingesteld ,kopsterk dat zijn de elementen die ik mij nog herinner ,en een zeer correcte speler.
Als sportief hoogtepunt Marcel natuurlijk het kampioenschap van Herpinia 1 in het seizoen 75-76.
Daarna heb je nog meerdere jaren in onze selectie gespeeld, als 38-jarige ben je naar Herpinia 3 gegaan om daar nog samen met jullie 3 zoons te voetballen, Albert-Jan, Mark en Patrick, je sportieve loopbaan Marcel bij de veteranen beëindigd als Abraham. Helaas ok mede door een blessure.

Al die jaren Marcel was je ook als supporter bij Herpinia aanwezig, ook nu zien we je nog soms langs het lijntje. Ook Marcel ben je actief geweest als trainer en leider van onze jeugd, ook bij onze heren selectie ben je enkele jaren assistent- trainer geweest van 90 tot 92.

Buiten het voetbal om Marcel heb je ook altijd een grote bijdrage geleverd aan het wel en wee van jouw Herpinia.
Als medewerker van de bouw van ons clubhuis in de Broekstraat , leverde jij een grote bijdrage je zorgde voor de warmwater voorziening en de verwarmingsinstallatie, en verzorgde jij aansluitend het onderhoud aan deze installaties, als vrijwilliger.

Ook heb je nog het nodige onderhoud gepleegd aan onze doelen, de laatste jaren ben je nog actief geweest binnen onze sponsorcommissie, en heb je er mede voor gezorgd dat deze bron van inkomsten een belangrijke speler is binnen Herpinia.Marcel bedankt !!
 

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn