Nieuws

Nieuwjaarstoespraak

woensdag 10 januari 2018
 

Toespraak “Nieuwjaars receptie 1 januari 2018”
door Willy van Griensven 


Goedemiddag allen, van harte welkom, namens bestuur van vv Herpinia. Een bijzonder welkom aan onze ere voorzitter Wim v Hoogstraten en onze ereleden, Adriaan v d Berg, Wim v Geffen, Martien v Geffen ,Toon Kersten ,Ad v d Velden en Arnold Siebers en natuurlijk onze jubilarissen .
Wim v Geffen, Marcel v Hintum, Gert jan Danen ,Ton v Brakel, Bjorn v Aalst, Mark v d Velden ,Guus v d Loop en Frank v Griensven

VV Herpinia wenst u allen een gezond, gelukkig en sportief Nieuwjaar toe, een jaar waarin onze vereniging 90 jaar bestaat, 90 jaar Herpinia een vereniging die groot is geworden door jullie, hier allen aanwezig, mede door jullie inzet, clubliefde en enorme betrokkenheid hebben we dit met zijn allen kunnen realiseren .
Ook alle Herpinianen die vandaag niet aanwezig kunnen zijn, en diegene waarvan we afscheid hebben genomen zijn in onze gedachten.

We staan wederom voor een enorme uitdaging met zijn allen, om het goede functioneren van onze vereniging te stabiliseren.
Afgelopen seizoen zijn er sportieve successen behaald: Jeugd  o11 en o19 kampioen ,kwart finale beker o15 , Herpinia 4 kampioen en verliezend finalist van het bekertoernooi.
Periodekampioenschap van Herpinia 1, verloor uiteindelijk de finale voor promotie naar de 3e klasse, jammer maar toch een prima resultaat.
Trots zijn we ook dat we wederom een vrouwenteam bij Herpinia senioren hebben.
Ook heeft Herpinia zijn eigen tribune, er is flink geïnvesteerd in energiemaatregelen, onze velden 2 en 4 zijn voorzien van verbeterde drainage en het tegelpad rondom ons hoofdveld is opnieuw aangelegd, de sponsoring is en blijft binnen Herpinia een grote speler.

En natuurlijk onze nieuwe website, ook hier is veel energie in gestoken, Bas Siebers is onze site beheerder.  Een dank aan Ad v d Velden en Bas is zeker op zijn plaats.

Ook veel dank is Herpinia verschuldigd aan Hans School, de afgelopen 12 jaar heeft Hans onze site mee opgebouwd en beheerd, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat, Hans zorgde er voor dat alle info op de site stond ,de gehele regio haalde info van onze site Hans was altijd up to date.
Hiernaast was Hans ook nog wedstrijdsecretaris bij Herpinia senioren, legde Hans contacten met de KNVB en alle clubs en scheidsrechters, een enorme klus Hans bedankt.
Herpinia wil jou hiervoor bedanken, mede door jou te benoemen als lid van verdienste van vv Herpinia.

Nu staan we aan de aftrap van een nieuw jaar, de 1e wedstrijd is gespeeld ons jeugdkader tegen Herpinia A1, geëindigd in een gelijke stand 3-3.

Een jaar waarin veel van ons als bestuur wordt verwacht, terecht maar wij als bestuur verwachten ook van jullie een grotere bijdrage, versterking van ons jeugdkader is daarin een belangrijke pijler, een absolute must te veel lasten op dezelfde schouders of niet Rene!!!!
Voor ons als bestuur ook een uitdaging om bestuurlijk te versterken om het gemis van Leon en Theo te kunnen opvangen en de zoektocht naar een nieuwe voorzitter.
Het is goed voor onze vereniging dat onze trainers Frank Kusters en Maarten Hendrix de kar op het technische vlak bij de selectie blijven trekken, samen met alle andere begeleiding ,al onze leiders trainers ,vrijwilligers, sponsoren en supporters samen zijn we sterk.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn