Nieuws

SES - Herpinia: Voorbeschouwing

donderdag 1 februari 2018
DE VOORBESCHOUWING.  SES   -   HERPINIA  

Voor aanstaande zondag staat voor Herpinia een uitwedstrijd op het programma en wel bij SES in Langenboom. Het is trouwens de 1e terugwedstrijd van het huidige seizoen. In Herpen werd eind september met deze wedstrijd de competitie begonnen, HERPINIA – SES  0 – 0. Een brilstand tussen 2 ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. En eigenlijk hoe lang al zo want het zijn altijd weer super spannende wedstrijden. Ook vorig seizoen in deze klasse was het zo spannend, in Herpen won Herpinia met 1-0 en in Langenboom was SES de sterkste door Herpinia met 2-1 te verslaan. Dit seizoen dus nog geen winnaar of komt die er zondag in deze wedstrijd. Op moment van schrijven valt het water echter met bakken uit de lucht en de vooruitzichten zijn ook niet te overweldigend! Zal Pluvius de speelvelden te nat maken? Nou bij SES hebben ze een goed speelveld tussen de bossen gelegen.

SES begon afgelopen zondag in Ottersum aan de 2e helft van het seizoen en verloor nipt met 2-1 van Achates. Toch hadden de mannen van Ton Berens wel degelijk mogelijkheden om een remise uit de strijd te halen maar dat gebeurde dus niet. Dan komt uitgerekend Herpinia zondag op bezoek en is dat voor de geel zwarten een uitgelezen mogelijkheid om te scoren? SES doet het op eigen veld zeker niet slecht, maar 1x verloren van Achilles Reek met 0-1. De rest van de thuiswedstrijden werden allen in winst omgezet.

Onze jongens deden goede zaken afgelopen zondag en vooral in de 1e helft was het smullen in de attractieve wedstrijd tussen Herpinia en Ulysses. Mooie doelpunten leverde een prima 3-0 zege op en voor rust al neer gezet. Dankzij Johan van Griensven en een goede defensie hield Herpinia de nul goed vast. Zodoende blijven onze jongens het goed doen vooralsnog. Maar uit bij SES zal Herpinia haar borst weer nat kunnen maken omdat ze er alles aan zullen doen om te zegevieren. Ze zullen volop in de aanval gaan en hebben uiteraard wat goede spitsen in hun team, gezonde werklust en noeste arbeid tot het allerlaatste fluitsignaal. Gelukkig is Herpinia daar ook niet vies van en hopen we weer op een hele mooie en goede wedstrijd tussen SES en Herpinia. Spanning en sensatie is welkom in deze mooie competitie die nog alle kanten op kan omdat zowat iedereen van iedereen kan winnen! Wie er zondag gaat winnen ……………….

Supporters, jullie zijn er toch ook allemaal weer om Herpinia als 12e man te ondersteunen, veel kijkplezier.

Resterende wedstrijden:

Achates - Achilles
Juliana - Heijen
SDDL - SV Milsbeek
HBV - OKSV
SIOL - Constantia
Ulysses - DSV

Bennie Kuijpers.Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn