Nieuws

Herpinia - HBV: Voorbeschouwing

donderdag 15 februari 2018
  DE VOORBESCHOUWING.  HERPINIA  - HBV  

Voor aanstaande zondag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma voor onze jongens, Herpinia – HBV. Hopelijk is al het gerstenat weer wat gezakt door de lichamen heen na 4 dolle dwazen carnavalsdagen en gaan we gelijk hierna een inhaal programma afwerken. HBV speelde voor de carnaval nog wel en thuis tegen OKSV dat in een brilstand eindigde. Geen doelpunten dus 0 – 0. Onze mannen zagen hun uitwedstrijd tegen SES in Langenboom helaas afgelast worden en kwamen dus niet in actie.

Deze wedstrijd ( SES – Herpinia) wordt ingehaald op Hemelvaartsdag 10 Mei! Constantia – Herpinia (Om 1e periode) wordt op 2e paasdag gespeeld, 2 april!

Zondag wacht HBV dat momenteel op een 12e plaats staat en pas 6 punten heeft weten te scoren. De huidige trainer, Robert van Mierlo, moest in september met zijn nieuwe selectie beginnen. Maar liefst 8 spelers vertrokken naar de zaterdag amateurs van JVC’28! En dan ga je werken met een nieuwe groep spelers. Robert is uiteraard geen onbekende bij Herpinia. Hij was een aantal jaren trainer van Herpinia 2 en kent onze club dus ook heel goed. HBV moet langzaam maar zeker toch punten gaan behalen om onder de rode draad uit te komen. En, zoals zo vaak geschreven, een kat in het nauw maakt rare sprongen! Daar moeten we toch een beetje mee uit gaan kijken thuis tegen HBV. Onze jongens kwamen dit jaar alleen nog maar tegen Ulysses in actie en wonnen met 3-0. Misschien dat Herpinia dat kan herhalen tegen HBV? Laten we hopen op een zege zodat we bovenin mee blijven draaien want het gaat een spannend seizoen worden! Elke ploeg kan zomaar voor een verrassing uitslag gaan zorgen. Maar goed, het seizoen is nog lang beste supporters en zondag om 14.30 uur trappen Herpinia of HBV af! 

Supporters, jullie zijn er toch ook allemaal weer om Herpinia als 12e man te ondersteunen, veel kijkplezier.

Resterende wedstrijden:

DSV - Juliana 
SV Milsbeek - SIOL 
OKSV - Constantia
Achates - SDDL 
SES - Ulysses 
Achilles - Heijen


Bennie Kuijpers.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn