Nieuws

Pupil vd Week: Gonny Bedankt!!

donderdag 24 mei 2018
GONNY BEDANKT namens de PUPPILLEN v/d WEEK en SUPPORTERSCLUB HERPINIA!
Op zondag 20 mei jongstleden, 1e pinksterdag, begeleidde Gonny den Brok van Brakel voor de laatste keer de pupil van de Week voor Supportersclub Herpinia! Maar liefst 5 seizoenen lang heeft Gonny dit vrijwilligers werk voor supportersclub Herpinia en v.v. Herpinia verricht.


Gonny deed dit werk met heel veel liefde en plezier voor zowel pupillen als hun ouders, die altijd zeer gastvrij ontvangen werden, en deze waren haar hier heel dankbaar voor. Deze begeleiding begon al om 12.45 uur en duurde tot na het laatste fluitsignaal. Mooie foto’s en herinneringen werden vastgelegd voor de pupillen van Herpinia. De voorzitter van supportersclub Herpinia, Bennie Kuijpers, riep dat zondag nog eens allemaal af en Antoinette, Cindy, Rob en Astrid zorgde voor de bloemen en een enveloppe met …………. Voor Gonny was het na 5 jaar haar laatste begeleiding en dat was Luuk van Son in de thuiswedstrijd tegen SDDL uit Demen. Het bestuur van supportersclub Herpinia is Gonny veel dank verschuldigd en waren er heel erg blij mee dat zij dit 5 jaar lang verzorgde heeft, BEDANKT.

Daarnaast is Gonny natuurlijk een fanatieke supporter van Herpinia al jaren lang en sinds een paar jaar is haar man Leon de leider van het 1e elftal. Dus zullen we Gonny nog veel tegenkomen bij de voetbal wedstrijden van Herpinia.

1 SEIZOEN GEEN PUPIL VAN DE WEEK VOOR 2018 – 2019.
Het bestuur van supportersclub Herpinia laat weten dat er voor het komende seizoen GEEN pupil van de Week gaat organiseren. De aanwas van junioren de laatste jaren is nogal weinig! Ook het afgelopen seizoen hadden we te weinig pupillen van de week om alle 13 thuis wedstrijden in te vullen. Ook voor komend seizoen is dat vrijwel voor alsnog niet haalbaar. Daarom proberen we in het seizoen 2019 – 2020 een herstart te maken. En uiteraard gaan we op zoek naar iemand die Gonny op kan volgen…………………………………………

Bestuur Supportersclub Herpinia.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn