Nieuws

Voorjaar en Periode kampioenen bij Junioren Herpinia

woensdag 6 juni 2018
  Bij de jeugd van Herpinia zijn een 3 tal teams Kampioen geworden in hun klasse! Tevens werd Herpinia JO 11 -2 de 2e periode kampioen bij de junioren. Deze keer werd dat op dezelfde zaterdag gevierd door het team, de leiding en uiteraard de trouwe supporters, de ouders!

Kampioenen

Op zaterdag 26 mei werden 2 teams Kampioen in hun klasse, Herpinia JO 13  -1 deed dat op overtuigende wijze, van de 9 wedstrijden werden er 8 gewonnen en slechts 1 keer gelijk gespeeld! Dus terecht de Titel in hun klasse. Het jeugdkader en supportersclub Herpinia feliciteerden het elftal. Toegesproken door Rene van Summeren die een aardigheidje voor het elftal had en namens het bestuur van supportersclub Herpinia, Rob van Rooij, Antoinette v/d Linden en Cindy Kuijpers werd de versnaperingen toebedeeld! Het was een mooie zaterdag middag voor het elftal, de leiders en supporters bij Herpinia. Diezelfde middag werd ook Herpinia JO 11 – 2 Kampioen in hun klasse en pakte de 2e onderlinge periode bij de Herpinia elftallen. Dit team werd ook ongeslagen Kampioen en won zelfs in het hol van Leeuw met 0 – 2 , van Berghem Sport!  Ook dit elftal werd toegesproken door Rene van Summeren die een aardigheidje voor het elftal had en namens het bestuur van supportersclub Herpinia, Rob van Rooij, Antoinette v/d Linden en Cindy Kuijpers werd de versnaperingen toebedeeld! Ook voor dit team was een mooie zaterdag middag voor het elftal, de leiders en supporters bij Herpinia.Daarnaast pakte het dus ook de 2e periode titel in de onderlinge Herpinia periodes georganiseerd door Periode Pietje, supportersclub Herpinia.

Herpinia JO 9  -1

Ook dit elftal wist al hun wedstrijden te winnen maar ervaren geen echte competitie. Dit is binnen het KNVB gebeuren veranderd. Dit elftal werd dus onofficieel KAMPIOEN! Toch bij deze de felicitaties aan het adres van deze benjamins Herpinianen met deze hele goede prestatie, ga zo door! Lovende woorden van Rene van Summeren en de vrijwilligers hebben gezorgd voor de versnaperingen op zaterdag 3 juni jongstleden! Allen hartelijk dank hiervoor. 


De competities zijn weer ten einde en we zijn toe aan de lange zomer pauze, straks na de grote vakantie zullen alle voorbereidingen weer van start gaan.

Allemaal een hele goede zomer vakantie toegewenst en tot het nieuwe seizoen!
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn