Nieuws

Invullen Herpinia Poel 2018-2019

donderdag 4 oktober 2018
  DURFT U HET AAN / VUL in 1 KEER DE POEL IN!!!!

De laatste jaren deed u waarschijnlijk als vaste deelnemer/ster mee aan onze Herpinia Poel. Hopende op een succesje in deze POEL. Ook dit jaar zouden wij het erg fijn en plezierig vinden als u weer mee zou spelen? 

U steunt daarbij Supportersclub Herpinia en zij ondersteunen weer v.v. Herpinia.
Daarnaast zijn er 10 geldprijzen voor de eerste 10 aan het einde van het seizoen. Voor slechts 5,00 € speel je het gehele jaar mee. Niet zoals de laatste  jaren vult u 3x een formulier in maar slechts  1x. Daarnaast voorspelt u de 3 periode winnaars. U voorspelt de kampioen, 1 degradant, en op welke plaats Herpinia eindigt en hoeveel doelpunten ze scoren voor extra punten! Dit seizoen is het uiteraard weer wat lastiger, omdat onze jongens weer in de 4e klasse I uitkomen met weer heel wat nieuwe tegenstanders, maar dat maakt de uitdaging alleen maar groter. Wie weet, stunten de Herpinianen wederom komend seizoen, of stunten er vele POEL DEELNEMERS, wij hopen op uw deelname.

Klik op de onderstaande link:
Digitaal invulformulier Herpinia Poel 2018-2019

ALS U via de website de HERPINIA POEL INLEVERT KOMT DE POEL ZEKER BINNEN. U ontvangt alleen geen emailbevestiging in deze opzet.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn