Nieuws

Herpinia leden stemmen in met voorzittersduo

zaterdag 3 november 2018
  Tijdens de 90e algemene jaarvergadering van voetbal vereniging Herpinia hebben alle aanwezige leden hun voorkeur stemmen uit te brengen voor twee voorzitters. Ad van der Velden en Arnold Siebers gaan de voorzitters taken verdelen om Herpinia de komende 3  a’ 4 jaar voor te zitten.

In het 90 jarige bestaan van de club toch wel uniek te noemen. In het eerste lustrum eigenlijk want hun voorgangers waren er in die 90 jaar maar eigenlijk 4. Antoon Ploegmakers bekleedde ruim 50 jaar de voorzittershamer, daarna volgde Tiny van Boekel, Wim van Hoogstraten en Willy van Griensven. En nu dus in het nieuwe jubileum jaar twee voorzitters, Ad van der Velden en Arnold Siebers. De taken worden verdeeld en zo is de functie voor de komende jaren voorlopig ingevuld. Daarna zullen de jongeren toch de hamer langzaam maar zeker moeten gaan hanteren zo ook bij Herpinia. 

Op de jaarvergadering werden Arnold en Ad gekozen door de leden. Er waren meer veranderingen binnen het bestuur van Herpinia. Herkozen werd Willy van Griensven ( Seniorenzaken ), nieuw binnen het bestuur zijn Hester van de Berg voor de clubhuis commissie en Anton Bosch voor het onderhoud van velden op het sportpark van Herpinia. 

Een van de komende taken is om het clubhuis op te pimpen en Gert ton Geerts legde uit wat de plannen zijn tijdens de komende winterstop.  Naast de gebruikelijk zaken werd er aan het eind van de jaarvergadering toch dringend verzocht om uit te kijken naar vrijwilligers voor de club. Er dreigt een tekort te ontstaan en dat wil Herpinia heel graag voorkomen.

Over uitleg van de stand van zaken geeft Herpinia tegenwoordig een nieuwsbrief uit aan alle leden zo dat ze goed op de hoogte gehouden gaan worden.

Aan het einde van de vergadering konden de nieuwe voorzitters en bestuursleden de felicitaties in ontvangst nemen en werd de jaarvergadering afgesloten.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn