Nieuws

Maarten Hendriks opvolger Frank Kusters bij Herpinia

donderdag 27 december 2018
  MAARTEN HENDRIKS OPVOLGER FRANK KUSTERS BIJ HERPINIA

Op donderdag 13 december heeft de technische commissie van Herpinia in samenwerking met het bestuur van Herpinia en in overleg met afgevaardigde van de selectie bekend gemaakt dat Maarten Hendriks in het nieuwe seizoen de nieuwe trainer is voor de selectie Herpinia 1. De technische commissie is erin geslaagd in een kort tijdbestek de nieuwe trainer aan te stellen. De nu 31-jarige Maarten Hendriks is sinds 2017 – 2018 de trainer van het 2e elftal van Herpinia. In zijn loopbaan als trainer begonnen als jeugdtrainer bij JVC’31 in Cuijk en van 2014 tot en met 2017 samen met Peter ten Haaf verandwoordelijk voor het eerste elftal van v.v. SIOL in Katwijk. Waarmee hij promoveerde van de 6e naar 4e klasse. In het eerste seizoen bij Herpinia 2 won hij een periode en speelde in de nacompetitie om een plek in de reserve 2e klasse waar het echter in de 1e ronde kansloos sneuvelde. In het lopende seizoen staat het 2e weer keurig op een vierde plek in de 3e klasse.

Bij Herpinia is men zeer tevreden over zijn aanpak en de technisch commissie was er dan ook snel uit ondanks de vele sollicitanten die aan de deur klopten bij v.v. Herpinia.

Frank Kusters en Maarten van Lith gaan alles in het werk stellen om Herpinia 1 te behouden voor de 4e klasse. En Maarten Hendriks gaat uiteraard Herpinia 2 zo hoog mogelijk laten eindigen en misschien nacompetitie aan het einde van het seizoen.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn