Nieuws

Jubilarissen 25 jaar lid vv Herpinia

vrijdag 4 januari 2019
 

Roy van Aalst

Roy, samenwonend met Daphne Lowies, geboren in Oeteldonk, is de trotse vader van Fenne, een dochter van 2 jaar en van Mads, een zoontje, geboren in 2018. Een van mijn eerste taken als voorzitter was het overhandigen van een cadeau aan Roy in verband met de geboorte van Mads.
Er wordt verteld dat jij, Roy, als lid van Herpinia, dat jij in 25 jaar, die speler bent, die in 25 jaar het minste heeft gevoetbald bij Herpinia. Toch een mooie titel.
Je twijfelde of je wel of niet ging voetballen en werd pas op bijna 11-jarige leeftijd lid van Herpinia; je bent zelfs later lid geworden dan Bjorn. MoederTruus vertelde heel simpel: onze Roy, dat is geen echte voetballer; autocross dat was zijn lust en zijn leven.
En toch kent Roy een opvallend Herpinialeven, dat actief gezien, van een korte duur was. Roy is als voetballer in 1998 Kampioen geworden met de A, die destijds getraind werd door Meijer de Wolf. Roy als snelle buitenspeler, voetbalde in de A onder andere met Frank Siebers en Ralf van Son. Een mooie prestatie.
Buiten het voetballen om, was Roy ook actief als kaderlid; je bent leider geweest bij de A2, leider bij Herpinia 2 in het seizoen 2003-2004 en 2004-2005 en leider bij Herpinia 5 in het seizoen 2005-2006. Een mooie bijdrage.
Nu draag je jouw steentje bij als sponsor bij Herpinia; jouw vader Toon, die jarenlang voetballer, supporter en sponsor van Herpinia was, heb jij als voorbeeld genomen. Nu ben je sponsor met jouw bedrijf: Toon van Aalst, schilder en stukadoor.
Vroeger was je fan van Feyenoord, een heel goede muzikant bij de Brasband en nu heb je jouw passie gevonden bij Carnavals groep T is Wa en bij jouw vrienden, Frank, Bart en Niek. Iedere zaterdag lekker friet eten en een pilske pakken. Gezellig toch!
Roy,  gefeliciteerd met jouw 25-jarig jubileum en hopelijk blijf je nog lang sponsor bij Herpinia en kom gerust een keer een biertje pakken hier in het Clubhuis.

Kevin van Sas

Zo’n 25 jaar geleden lid geworden bij Herpinia bij de F-jes. Op het grasveldje aan de Binnenstraat werd het voetballen bij gebracht met je vele vriendjes uit de buurt en natuurlijk je vader Theo. 
In de jeugd viel je traptechniek en voetbalinzicht meteen op en speelde je hoofdzakelijk als rechterspits en stond John van den Broek of Bjorn van Aalst voor het doel om je voorzetten af te maken. Meerdere kampioenschappen gevierd in de jeugd.
Vanaf de B-Jeugd werd Kevin langzaam omgebouwd tot moderne verdediger, die het spel mocht verdelen. Hij werd voetballend steeds bekender met zijn lange trappen, die bijna altijd bij de juiste medestander aan kwam.
Zijn beste supporters waren uiteraard zijn trotse ouders, Theo en Ria.
Na het doorlopen van de jeugdafdeling werd je bij de senioren omgevormd tot een echte verdediger, laatste man bij het 2e elftal. Je voetbalinzicht redde je vaak, maar bij snelle spitsen kwam je wel eens in de problemen. Maar met een meevoetballende keeper moet dat geen probleem zijn.
Je hebt jarenlang zeer verdienstelijk in Herpinia 2 gespeeld als laatste man of als verdedigende middenvelder; een van jouw trainers was Leon van Wanrooij
Nu speel je in het 3e elftal met je vrienden Bjorn, Mark, Niels en Camiel. Na het kampioenschap met Herpinia 5 van vorig seizoen, ben je nu  weer koploper in een klasse hoger. Mooi toch!
In het derde is jouw favoriete positie centraal achterin met zijn maatje, Bjorn.
Sinds juni 2018 vader geworden van een jongen, genaamd Jent. Leer hem maar snel voetballen want aanwas bij de jeugd van Herpinia kunnen we goed gebruiken.
Kevin, blijf nog lang voetballen bij Herpinia en blijf de trainingen volgen op donderdagavond bij de Lagere Elftallen. En wie weet, wordt je nog jeugdleider/ jeugdtrainer bij het elftal van Jent; zou leuk zijn?
Kevin, het ga je goed en blijf Herpinia trouw!

Jozua Siebers

Op je 6e jaar lid geworden van Herpinia.                          
Je hebt alle jeugdteams doorlopen. Je hebt daar heel veel gescoord.
Met de F, de C en de A kampioen geworden in de Jeugd. Een mooie prestatie!
Bij de Jeugd, was jouw vader, Chris, jouw beste en trouwste supporter.

Je bent van de A jeugd meteen naar de selectie gegaan, waar jij meteen in het eerste terecht kwam.
Je scoorde regelmatig en werd zelfs Kampioen met Herpinia 1.
Na dat jaar is het een beetje wisselvallig verlopen en heb je veel gewisseld tussen het eerste en tweede team.
Met het tweede elftal ben je ook Kampioen geworden.

Mede door jouw werk als tegelzetter, kon jij het niet meer opbrengen om zo veel te trainen.
Na meer als 10 jaar in de selectie te hebben gevoetbald, ben je aangesloten hij het vierde elftal.
Met Herpinia 4 heb je ook een kampioenschap binnen gehaald.
Ook heel mooi was om de Finale van de beker te spelen met Herpinia 4; helaas werd deze finale met het nemen van strafschoppen verloren.
Ik heb begrepen dat je de laatste weken geblesseerd bent geraakt en niet kon voetballen in Herpinia 4; je gaf tegen mij aan dat je na de winterstop weer speelklaar bent.
Het belangrijkste is dat je met plezier voetbalt in Herpinia 4.
Straks zien we je op zondag langs de lijn snellen als Jordy of Bjorn je weer de diepte instuurt.            Jouw snelheid, jouw schot en scorend vermogen, zijn jouw grootste kracht.
Wat je ook siert, is dat je altijd bereid bent om met een ander seniorenelftal mee te doen, als dit team spelers tekort komt. Mooi toch!
Inmiddels heb je een eigen huis in Herpen, alwaar je je thuis voelt.
Jozua, proficiat met jouw jubileum en dat je nog vele doelpunten mag maken voor Herpinia.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn