Nieuws

SCMH - Herpinia: 5-2 (28 april 2019)

zondag 28 april 2019
 

28-04-2019.

Wedstrijdverslag  SCMH -  Herpinia.

ZORGEN NEMEN TOE VOOR HERPINIA

De problemen nemen alleen maar toe voor Herpinia lopende het seizoen. Afgelopen zondag uit naar SCMH waren Tom van Sonsbeek en Anthony van Zuijlen door de week al geblesseerd geraakt, in de warming up kwam daar Job van Roosmalen bij en in de 4e minuut was de terug gekeerde Ivo van Aalst ook weer geblesseerd. Na een goede 1e helft liep het in de 2e helft fataal af voor Herpinia en verloor het wederom met grote cijfers, 5 – 2.

Vroege voorsprong

Terwijl er nog niets gebeurd in dit vroeg stadium geraakte Ivo van Aalst toch weer geblesseerd al in de 3e minuut. Rowdy Megens moest nood gedwongen invallen omdat Herpinia al 8 geblesseerde speler heeft! Toch voetbalde Herpinia behoorlijk goed en bouwde het in de 1e helft een overwicht op. In de 11e minuut stuurde Beau van Dieten met een steekpass Rowdy Megens alleen op Dave van Doorn af. Rowdy Megens schoot met een lage schuiver onhoudbaar binnen, 0 – 1. SCMH was niet erg vooruit te branden en er volgde kansen Luuk Rosmalen (13) en Beau van Dieten (14) die echter nu gestuit werden door doelman van Doorn.  Bij de eerste echte dreiging was het ook gelijk raak voor de thuisploeg, uit een voorzet van Stan Rovers liep Randy Bakker in de rug van Tim Siebers de 1 – 1 binnen. In de 30e minuut en 39e minuut waren er nog kansen voor Beau van Dieten en Rowdy Megens maar de scherpte ontbrak.

Binnen 3 minuten wedstrijd beslist

Na de thee kwam SCMH goed uit de startblokken en forceerde een corner. Uit die corner werd er door Mike Linders, na een aantal missers, Randy Bakker weer in stelling gebracht en tikte de 2 – 1 binnen in een zeer druk 5 meter gebied  van spelers in de 48e minuut.  Even later een vrije trap in de 51e minuut door Mike Linders, die stuitte recht op voor Bas Siebers, over hem heen en in het doel 3 – 1. De wedstrijd was totaal gekanteld en Herpinia liep weer achter de feiten aan. Wachten op kansen die er kwamen maar niet benut werden. De beste waren voor Rowdy Megens en Beau van Dieten maar de ballen gingen over of naast. In het laatste kwartier ging Herpinia steeds meer ruimten weggeven en SCMH profiteerde optimaal. Randy Bakker besliste de wedstrijd in de 76e minuut door zijn 3e en SCMH ’s vierde doelpunt binnen te lopen oog in oog met Bas Siebers, 4 – 1. In de 89e minuut maakte Leo Hopman er nog 4 – 2 door een vrije trap van Rowdy Megens onhoudbaar binnen te koppen maar even later Roy van de Boogaard vrij voor Bas Siebers de 5 – 2 en was het ook gelijk de eindstand. Op zondag 12 mei speelt Herpinia uit bij Vorstebossche Boys dat 1 puntje meer heeft dan Herpinia, een echte degradatie kraker dus.

Statistieken;

04           Rowdy Megens voor Ivo van Aalst

11           Rowdy Megens                                                   0 – 1

27           Randy Bakker                                                      1 – 1

48           Randy Bakker                                                      2 – 1

51           Mike Linders                                                       3 – 1

72           Roy Wolfs voor Luuk Rosmalen

76           Randy Bakker                                                      4 – 1

89           Leo Hopman                                                       4 – 2

90 + 4    Roy van de Boogaard                                         5 – 2

Opstelling Herpinia; Bas Siebers – Tim Siebers – Ivo van Aalst – Gijs van de Heuvel – Arian van Erp  –  Tom van Zuijlen – Leo Hopman  – Luuk Rosmalen -  Mark van der Velden – Beau van Dieten  – Mike Janssen.

 

   
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn