Nieuws

Vacature Trainer Herpinia 2

dinsdag 4 juni 2019
  Voor het aankomende seizoen 2019-2020 is voetbalvereniging Herpinia uit Herpen op zoek naar een trainer/coach voor het tweede herenteam.

Het team bestaat uit jonge enthousiaste voetballers, waarvan een deel overkomt vanuit onze jeugdafdeling. Zij zijn een hecht team en gemotiveerd om resultaat te behalen, maar vinden daarnaast ook een goede sfeer belangrijk. Zij trainen twee keer per week (op dinsdag en donderdag) en spelen hun wedstrijden op zondag in de 3e klasse. 

Wij zoeken een enthousiaste, communicatieve en organisatorisch vaardige, trainer/coach die en de individuele spelers alsook het team op trainings -en wedstrijddagen via een positieve stimulerende coaching verder kan ontwikkelen. 

Wij vinden een goede balans tussen de prestatieve en recreatieve sfeer binnen het team en de vereniging belangrijk. Onze kandidaat is voorts in staat om normen en waarden (houding en gedrag) binnen de selectie te bewaken, en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

Het bezit van een trainingsdiploma is niet noodzakelijk, maar is een pré. Vanuit de vereniging wordt je de gelegenheid geboden jezelf te ontwikkelen en zo mogelijk een trainersopleiding te volgen. 

Voor nadere informatie en/of sollicitatie (met CV) kan contact worden opgenomen met Anton klerks. Hij is te bereiken onder telefoonnummer 06 13 98 13 74, of stuur een mail naar anton.klerks@ziggo.nl 

Voor nadere informatie over de club bezoek onze website: http://www.herpinia.nl of onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Herpinia
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn