eindstand Herpinia poel

dinsdag 11 juni 2019

logo_supclub_OK

14.655 PUNTENSCORE / 2 WINNAARS HERPINIA POEL!

De Herpinia Poel wordt al jaren georganiseerd door supportersclub Herpinia en elk seizoen weer zijn er gemiddeld 100 deelnemers. Afgelopen seizoen waren het er 118 om precies te zijn en die scoorde in totaal maar liefst 14.655 punten bij elkaar. Opvallend, voor het eerst waren er 2 koplopers en dus 2 winnaars die de 1e prijs gedeeld hebben. Dit was ook het geval betreffende de 3e en 5e plek en werd zo keurig opgemaakt! Ook een vermelding waard is dat Ad Veld voor de 2e achtereenvolgende keer de 1e prijs won, ook nog nooit gebeurd!

Naast het voorspellen van de wedstrijden van Herpinia 1 zijn er wat extra vragen waarbij extra punten bij geschreven kunnen worden. Iemand die daarmee flink profiteerde was Ad Veld, hij pakte maar liefst 45 punten extra en schoot zo van een 14e plaats naar de nummer 1. Precies gelijk met het 4e elftal van Herpinia dat als team de poel had ingevuld en vrijwel het gehele seizoen in de top 10 bleef staan, een knappe prestatie dus van het elftal. Nadat de competitie was afgelopen zijn alle punten nu op een rijtje gezet en krijgen de beste 10 deelnemers hun geldprijs begin juni uitgereikt door leden van het bestuur van supportersclub Herpinia.

Uitslagen extra vragen; De Kampioen Nijnsel werd 8x goed voorspeld. Periode 1 was voor Avesteyn en werd 15x goed geraden.  Periode 2 was voor Nijnsel en werd door 27 deelnemers goed voorspeld. Periode 3 was voor DVG en werd 32 x goed geraden. De degradant was Ravenstein en werd 38 x goed voorspeld. Herpinia eindigde op de 13e plaats en dat hadden 0 oftewel geen deelnemers voorzien. En het aantal doelpunten dat Herpinia ging scoren was 36 doelpunten en dat hadden toch nog 5 deelnemers voorspeld. Door deze 13e plaats moet Herpinia de na competitie spelen om in de 4e klasse te blijven en dat is gelukt door een 4-1 zege op SPV. Alle punten werden opgeteld en totaal werden er dus 14.655 punten gescoord door de 118 deelnemers.

Volgend seizoen weer in 2 delen; Het was het afgelopen seizoen voor het eerst dat alles in de maand september 2018 ingevuld moest worden. Het bestuur van supportersclub Herpinia heeft in overleg met Ad van der Velden en Gert-ton Geerts afgesproken in het nieuwe seizoen weer 2 delen te laten invullen betreffende Herpinia Poel. Maar daar hoort u zeker meer van eind augustus / begin september. Hopelijk spelen er dan ook weer vele deelnemers mee met de Herpinia Poel!

Foto ; Ad Veld neemt prijs in ontvangst van Antoinette van de Linden

Foto ; Herpinia 4, Anton en John,  deelt 1e prijs met Ad Veld, zie hierboven

De eindstand voor de beste 10 deelnemers.

1.)  Herpinia 4 en Ad Veld                                                                          195 

2.) Peter Kuijpers                                                                                       185

3.) Danny van Erp en Peter van den Hoogen                                            180

4.) Menno van Rooij                                                                                    175

5.) Heinie Kuijpers, Hugo van Rooij, Sophie Pasker en Wouter Nass        170.

Onze felicitaties naar onze winnaars van 2019 namens supportersclub Herpinia. Verder danken wij Ad van der Velden en Gert-ton Geerts voor hun inzet betreffende de Herpinia Poel want Gert-ton en Ad keken trouw na en waren zondagavond al vaak bezig met het bij werken van de scores van de deelnemers, grote klasse Gert-ton en Ad bedankt. En ook alle deelnemers bedankt voor het meespelen en we zien u graag terug in het nieuwe seizoen 2019 – 2020!

=          Voor de algehele uitslag kunt u terecht op de website van Herpinia;

Klik op Herpinia Poel of,

=         Ga naar Supportersclub boven in de balk, aanklikken.

=         Vervolgens naar Herpinia Poel

=         Dan op stand klikken.

=         En dan krijgt u het overzicht van alle deelnemers

=         Deelnemers bedankt en tot volgend seizoen.

=          

Bestuur Supportersclub Herpinia.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn