Nieuws

Hoofdsponsor Profile Tyre Centre: Nieuwe kleding voor Herpinia 1

donderdag 3 oktober 2019
  Op zondag 22 september jongstleden begon de competitie weer voor het amateur voetbal. Onlangs verlengde Herpinia met haar hoofdsponsor het contract voor nog eens 2 jaar met de directie van Profile Tyre Center, te weten Herman en Gerda Heurkens. Voetbal vereniging Herpinia is er uiteraard heel blij mee! Voor het openingsduel van het nieuwe seizoen voor Herpinia 1 werd de nieuwe kleding in ontvangst genomen door de selectie van Herpinia. ( Zie Foto)

Na wat mooie danwoorden van de voorzitter van de sponsor commissie, Ralf van Son, stonden Directeur Herman Heurkens en beoogd opvolger Stef Heurkens met de spelers op de foto. Een mooie geste van Profile Tyre centre want Herpinia kan de sponsoring heel goed gebruiken voor de club.

Daarna allen kijken naar de 1e wedstrijd van Herpinia 1 en die werd gewonnen van MEC’07 met mooie cijfers, 3 – 2. Daar waren sponsoren, maar ook supporters erg blij mee. 

Herpinia 1 kan er weer tegenaan de komende jaren in de nieuwe outfit die geschonken werd door PROFILE TYRE CENTRE , van de familie Heurkens uit Herpen.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn