Nieuws

Voorbeschouwing Ulysses - Herpinia

woensdag 16 oktober 2019

15-10-2019;

DE VOORBESCHOUWING. 

 

ULYSSES  -  HERPINIA 

Komende zondag dan eindelijk een tegenstander uit onze gemeente Oss. En wel Ulysses uit Megen. De ploeg is zeker geen onbekende voor onze jongens en in 2018 speelden we zelfs 3x tegen elkaar. Twee keer in de competitie, in Herpen won Herpinia in januari met 3 – 0 maar in Megen werd het 1 – 0 voor Ulysses. Beide ploegen plaatsten zich toen voor de nacompetitie en speelden in de halve finale in Herpen tegen elkaar. In een slijtageslag wonnen de blauw witten met maar liefst 3 – 5. Ulysses promoveerde later ook maar hield het maar 1 seizoen vol in de 3e klasse!

Dit seizoen dus weer bij Herpinia ingedeeld in 4 E. De gastheren moeten nog een beetje in hun ritme komen want na 4 wedstrijden heeft het pas 3 punten kunnen binnenhalen. Wel een opzichtige prestatie want op zondag 6 oktober werd Maliskamp met een 5 – 2 nederlaag naar huis gestuurd. Tot nog toe de enige overwinning voor Ulysses maar zekere een goede prestatie. Aan Ulysses is als ploeg weinig veranderd en inmiddels is ook de man die zo ver kan ingooien er ook weer bij, Yarju Junusa. En met Paul van Lith samen in de voorhoede kunnen zij het menig achterhoede lastig maken. Strijd levert men altijd in het dorpje aan de Maas dus zal Ulysses alles in het werk stellen om de 2e zege van dit seizoen binnen te halen op Herpinia.

Onze jongens hebben de laatste 2 weken er lustig op los gescoord tegen Buren en SCR en werkten aan een zeer positief doelsaldo. Nu zou het leuk zijn als er ook op locatie weer eens gewonnen gaat worden want dat hebben we het vorige seizoen toch wel gemist. In de 1e uitwedstrijd van dit seizoen konden we niet scoren maar hopelijk lukt het zondag in Megen wel. Met veel inzet, passie en strijd toch maar weer eens een derby in ons voordeel weten binnen te halen. Maar gemakkelijk zal dat niet gaan tegen deze gedegen tegenstander Ulysses. Maar hopelijk wordt het publiek vermaakt en kijken we toe wat Ulysses – Herpinia uiteindelijk af zal lopen.

 

Supporters, jullie zijn er toch ook allemaal weer om Herpinia als 12e man te ondersteunen, veel kijkplezier.

Resterende wedstrijden;

 

CITO                     - SSA Vesta’19     

RKTVC                  - MEC ‘07             

Alem                     - Maliskamp         

Jan van Arckel       - Buren

Teisterbanders      - NLC ’03             

SCR                      - GVV

                           

         

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn