Nieuws

Herpinia - SCR Rijswijk (13-10-2019) 6-0

zondag 20 oktober 2019
    

Herpinia  - SCR     6 – 0        (13-10-2019)

 

HERPINIA SCOORT WEDEROM 6 DOELPUNTEN !!

 

Herpinia wist afgelopen zondag wederom 6 doelpunten te maken in de thuiswedstrijd tegen SCR uit Rijswijk. Na een matige 1e helft liep het in de 2e helft veel beter. Nadat de gasten in de 52e minuut de gelijkmaker vergaten te maken sloeg Herpinia nog maar eens 5x toe. Na een ruststand van 1 – 0 werd het uiteindelijk 6 – 0 voor Herpinia en heeft het 3 zeges op zak.

Matige start Herpinia 1e helft.

Herpinia en SCR hadden even tijd nodig om de wedstrijd op gang te krijgen. Het 1e schot was van Rowdy Megens in de 5e minuut maar werd keurig met 2 vuisten door Wesley Broekhuizen tot corner verwerkt. Na 17 minuten was er een eerste poging van Twan Regtien maar ook werd gepareerd door Juliën van Hintum. Daarna veel strijd op het middenveld met veel balverlies en lange halen vroeg thuis! Een paar doelpogingen aan beide zijden werden teniet gedaan door goed keepers werk

Treffer in slotseconde 1e helft.

Toch nam Herpinia vlak voor het rustsignaal een voorsprong. Mike Jansen heroverde de bal op het middenveld en stuurde Nik Arts over rechts weg. Die speelde zijn directe tegenstander uit en schoot onhoudbaar binnen in de linker benedenhoek, 1 – 0. SCR mocht nog aftrappen maar meer ook niet, rust en thee drinken.

SCR mist grote kans.

Na de thee ging Herpinia met de wind mee spelen en dat ging ze beter af. Job van Roosmalen schiet uit een vrije trap rakelings over in de 48e minuut. In de 52e minuut speelt SCR de defensie van Herpinia helemaal uit maar Dennis Veldhuizen weet vanaf 5 meter de bal niet in het doel te krijgen, Juliën van Hintum slaat de bal met de lange arm tot corner waaruit vervolgens geen rendement wordt gehaald.

Eenrichtingsverkeer.

Uit die corner zet Herpinia in de omschakeling SCR op grotere achterstand. Tim Siebers schiet de bal naar voren en combineren Beau van Dieten, Nik Arts en Rowdy Megens allen voor de doelman van SCR. Het is Rowdy Megens die de 2 – 0 mag binnenlopen. Vervolgens komen er steeds meer kansen maar Wesley Megens en Nik Arts stranden nog op de keeper. Beau van Dieten doet dat niet met een schot vanaf 16 meter ongeveer, een listig trapje betekent 3 – 0 voor Herpinia. In de 77e minuut kan Rowdy Megens weer afmaken en tikt de 4 – 0 binnen. Invaller Niek Thijssen ( slechts 12 minuten gespeeld) schiet er ook nog 2 doelpunten in, de 5 – 0 en de 6 – 0 en maakt daarmee het halve dozijn voor de 2e achtereenvolgende wedstrijd vol. As zondag de gemeentelijke Osse derby in Megen tegen Ulysses, aanvang 14.30 uur.

Statistieken;

 

45      Nik Arts                                                 1 – 0

53      Rowdy Megens                                     2 – 0 

58      Beau van Dieten                                   3 – 0 

60      Wesley Megens voor Luuk Rosmalen

77      Rowdy Megens                                     4 – 0 

80      Niek Thijjssen voor Nik Arts 

 

81      Niek Thijssen                                        5 – 0 

88      Niek Thijssen                                        6 – 0 

 

Opstelling Herpinia; Juliën van Hintum – Arjan van Erp  – Tim Siebers – Job van Roosmalen – Beau van Dieten  – Willem van Ras – Mike Janssen – Luuk Rosmalen – Nik Arts  – Rowdy Megens –

Gijs van de Heuvel.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn