Nieuws

Voorbeschouwing GVV - Herpinia

zaterdag 30 november 2019
  Voorbeschouwing

G.V.V.  – Herpinia

A.s. zondag gaan onze mannen op bezoek bij G.V.V. Wie denkt dat de reis naar Grave gaat, komt dit weekend bedrogen uit. We gaan weer een eind de Maas over en wel naar Geldermalsen. Wat weten we van onze tegenstander ? GVV hoopt volgend jaar haar 90 jarig bestaan te mogen vieren en verblijft de laatste jaren vooral in de 4e klasse met af en toe een uitschieter naar boven en ook soms naar beneden.  De club wordt getraind door Bosschenaar Nicki Beekwilder en speelt haar thuiswedstrijden op het Sportpark Anton Kruger, vernoemd naar de oprichter. Vermeldenswaardig is tevens het feit dat de club een samenwerking heeft met FC Utrecht en beschikt over de grootste kantine uit de regio.

Net als Herpinia hebben ze 13 punten en staan ze dus ook in de middenmoot van de ranglijst. Uit de laatste twee wedstrijden werden wel 6 punten behaald en wist de keeper het doel schoon te houden. Thuisoverwinningen tegen voor ons bekende ploegen als CITO en Vesta, zorgen er in ieder geval voor dat we gewaarschuwd zijn.

Herpinia daarentegen heeft het na de flitsende seizoenstart wat lastiger. Na twee nederlagen werd afgelopen zondag gelukkig weer een puntje gepakt. Met wat geluk had er meer in gezeten. Wie weet nemen we zondag wel drie punten mee terug naar Brabant. Maarten en zijn mannen rekenen weer op jullie steun.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn