Nieuws

Voorbeschouwing Herpinia - Vesta

maandag 9 december 2019
  8-12-2019

Voorbeschouwing

 

Herpinia – Vesta’19                        

De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop staat op het programma. Een wedstrijd die voor de eerste keer gespeeld wordt, maar toch een grote historie kent. Vesta’19 komt op bezoek in Herpen. Vesta’19, het samenwerkingsverband tussen SDDL en vv Ravenstein. Beiden zijn dit clubs die veelvuldig speelden tegen onze Rood-Zwarte formatie.

Wie terugkijkt naar het afgelopen seizoen, ziet dat we het tegen beide ploegen lastig hadden. Van Ravenstein werd twee keer verloren en tegen SDDL werd enkel in onze thuiswedstrijd een puntje behaald. Trainer Mark Strik heeft met het samenvoegen van beide elftallen, een ijzersterke formatie tot zijn beschikking gekregen. Beslist een team dat moet gaan meedoen voor de prijzen. Hoewel de eerste wedstrijden van het seizoen teleurstellend verliepen, hebben zij de weg naar boven inmiddels behoorlijk gevonden. Zeker in de laatste wedstrijden wisten zij vooral in de tweede helft wedstrijden volledig naar hun hand te zetten.

Hoe anders is het op dit moment bij ons ? We hebben de laatste wedstrijden niet meer gewonnen. Al moet beslist gezegd worden dat de laatste wedstrijd een ongelukkig verloop kende. Met een beetje geluk hadden we de laatste wedstrijden toch wat meer puntjes gepakt.

Kortom, we kunnen gerust stellen dat Herpinia als underdog aan deze wedstrijd zal beginnen. Zoals vaak bij de underdog, is deze beslist niet kansloos en is de wil om te winnen vaak groot. Dit laatste zal zeker ook bij ons het geval zijn. Het gelijke spel in de laatste wedstrijd en de drie nederlagen daarvoor is iets wat weggepoetst moet worden. Herpinia rekent op jullie steun bij deze eerste derby nieuwe stijl.

Wat de uitslag ook mag worden, naar afloop is er weer alle gelegenheid om aan te tonen dat strijd op het veld kan samengaan met na afloop samen een potje bier drinken. Vanaf 13.00 uur draait DJ Renzo in onze kantine.

Tot zondag ! Let op de wedstrijd begint om 14.00 uur.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn