Nieuws

Herpinia - Ulysses 3-0 (16-2-2020)

zondag 8 maart 2020
  Herpinia wint geflatteerd van Ulysses met 3-0

Herpinia won na een matige wedstrijd in de laatste 12 minuten van Ulysses Megen met 3-0. De wedstrijd werd bepaald door de zeer sterke wind van “Dennis”, die goed voetbal bijna niet mogelijk maakte.

In een vlakke eerste helft volgde er een terechte ruststand van 0-0. Het spel golfde letterlijk en figuurlijk op en neer met weinig kansen.

De enigste doelrijpe kans voor Herpinia was voor Willem van Ras. Twee vrije trappen van Mike Jansen en Job van Roosmalen gingen rakelings naast het doel van Ulysses.

Ruststand 0-0.

Na de rust was er een gelijksoortig beeld van de wedstrijd. De Herpiniaspelers zochten elkaar meer over de grond en dat leverde zichtbaar beter voetbal op dan voor de rust. Ulysses kwam duidelijk voor 1 punt naar Herpen en was tevreden als de bal lang niet in het spel was.

In de 78e minuut was er plotseling vreugde op het sportpark van Herpinia. Uit een corner van Mike Janssen scoorde Arjan van Erp met een schitterende omhaal de 1-0 voor Herpinia.

Vijf munten later was er na goed combinatievoetbal op het middenveld een goede voorzet over links van Nik Arts op invaller Niek Thijssen, die de 2-0 in het voordeel van Herpinia maakte.

In de 85e minuut was het nog even billen knijpen toen Ulysses nog bijna de 2-1 maakte. Deze kans werd niet verzilverd.

In de slotminuut kon invaller en debutant Jesse van Boekel met een goede pass Nik Arts bereiken, die fraai de 3-0 eindstand op het scorebord liet noteren.

Met de geflatteerde uitslag van 3-0 in het voordeel van Herpinia, kan Herpinia zich nu gaan opmaken voor het Carnavalsweekend.

Op zondag 1 maart 2020 vervolgt Herpinia de competitie tegen Cito in Oss.


Statistieken:

45e minuut ruststand 0-0

55e minuut wissel Anthony van Zuijlen voor Willem van Ras

75e minuut wissel Niek Thijssen voor Luuk Rosmalen

78e minuut 1-0 Herpinia door Arjan van Erp

83e minuut 2-0 Herpinia door Niek Thijssen

90e minuut wissel Jesse van Boekel voor Mike Janssen

93e minuut 3-0 Herpinia door Nick Arts

94e minuut eindstand 3-0 voor Herpiniaopstelling:

 Julien van Hintum –  Tom van Sonsbeek –Tim Siebers – Job van Roosmalen – Arjan van Erp – Mike  Janssen – Willem van Ras – Gijs van de Heuvel – Nik Arts –  Rowdy Megens – Luuk Rosmalen

 

 

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn