25 mei: protocollen en trainingstijden jeugd en senioren

donderdag 14 mei 2020

.

Beste leden, ouders en verzorgers,

 

Tijdens de landelijke persconferentie van dinsdag 21 april werd bekend gemaakt dat enkele Corona maatregelen versoepeld worden. Kinderen en jongeren t/m 18 jaar krijgen vanaf woensdag 29 april meer ruimte voor georganiseerde buitensport en –spel. Deze versoepeling moet ervoor zorgen dat kinderen en jongeren door sport-, beweeg- en spelactiviteiten hun energie kwijt kunnen. HERPINIA  werkt daar graag aan mee Op de persconferentie van 8 mei werd dit weer verruimd. Volwassenen kunnen ook georganiseerd trainingsactiviteiten oppakken vanf 11 mei.

Vanaf woensdag 6 mei wordt er gestart met de trainingen voor de jeugdteam. Jongens en meisjes die geen lid zijn van Herpinia zijn natuurlijk ook van harte welkom bij hun leeftijdscategorie. Elders op de website worden de trainingstijden vermeld.

Vanaf donderdag 14 mei trainen Herpinia 1 en Herpinia 2 weer. Voor de spelers en trainers gelden dezelfde protocollen als voor de jeugd vanaf 13 jaar houd 1,50 mafstand.

Om alles in goede banen te leiden is er een trainingsschema opgesteld waar een ieder zich strikt aan moet houden.
De laatste versie dd 25 mei vind u hier TRAININGSSCHEMA 25 TOT EN MET 30 MEI


De voetballers mogen niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van hun training ophet sportpark zijn. Hou je aan deze afspraak.


PROTOCOL teams Corona-crisis bij Herpinia. 

Onder strikte voorwaarden mag er vanaf woensdag 29 april weer getraind gaan worden. Er zijn  voorwaarden opgesteld door NOC-NSF (in opdracht van de overheid) voor alle sportbonden en aangevuld door de KNVB en gemeente Oss.

Op basis van deze protocollen zijn er Algemene protocollen, protocollen voor spelers, protocollen voor trainers  en protocollen voor ouders opgesteld.

Er moet strik gehouden gaan worden aan deze protocollen.

Sportpark de Wilgendaal is alleen voor jouw open op de momenten, dat je training hebt. Buiten deze tijden is het sportpark gesloten en mag je daar niet zijn. Hierop wordt gehandhaafd en er kan verbaliseerd worden! Dit protocol kan ieder moment door de overheid, KNVB, gemeente Oss of Herpinia aangepast worden. Deze voorwaarden moeten strikt opgevolgd worden.

In een uiterste geval kan je de toegang tot het sportpark ontzegt worden!

Om veilig te kunnen blijven sporten, vragen we dringend om de protocollen  te volgen.

 
 
Voor de protocollen kunt u op het betreffende onderdeel klikken


1.      Algemene regels versie 15 mei
2.      Spelers versie 15 mei
3.      Trainers versie 15 mei
4.      Ouders/verzorgers
     

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn