Nieuws

Corona virus "persconferentie 21 april" update 21 april

zaterdag 30 mei 2020
 

Update bestuur Herpinia dd 21 april 2020

De vanavond door het kabinet aangekondigde stappen om de coronapandemie de baas te worden, bieden het eerste lichtpuntje om het voetbal bij Herpinia weer op gang te brengen. In het verlengde van de voorzichtige herstart in het onderwijs, is het voor jeugd vanaf 29 april ook weer toegestaan om georganiseerd en beheersbaar te gaan sporten.  

Zo mogen kinderen tot en met 12 jaar van de overheid weer voetballen, waarbij ze niet per se de 1,5 meter afstand hoeven aan te houden. Voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar is dit ook toegestaan mits zij wél op 1,5 meter afstand van elkaar blijven.

Zodra het advies van de KNVB binnen is zullen we jullie zo spoedig mogelijk informeren hoe we hier bij Herpinia mee omgaan. Uiterlijk vrijdag 25 april volgt nadere informatie

-=====================================================================================Update dd 31 maart 2020
Het kabinet heeft besloten de termijn van 6 april te verlengen naar 28 april. Op 21 april komt er een nieuwe persconferentie om te bezien of de datum opgechoven moet worden. Dit betekent dat er tot en met 28 april geen wedstrijden, oefenwedstrijden, trainingen en andere grote evenementen op sportpark De Wilgendaal plaats vinden.

De KNVB heeft hierop bekend gemaakt de competities voor al het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit besluit geldt voor alle mannen-, vrouwen- en jeugdvoetbal in heel Nederland

======================================================================
Update bestuur Herpinia dd 15 maart 2020
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn