Nieuws

1 juni:wijziging protocollen en trainingstijden jeugd en senioren

zondag 28 juni 2020
  .

Beste leden, ouders en verzorgers, 

 

Tijdens de laatste persconferentie van het kabinet werd bekend gemaakt dat enkele Corona maatregelen versoepeld worden. Kinderen en jongeren t/m 18 jaar behoeven tijdens het sporten geen 1,50 m afstand te houden. Deze regel gaat 1 juni in werking.

De trainingen van zowel de jeugd als de senoren zijn volop in gang weer. Tot maandag 29 juni kan er getraind worden op de sportveldenm Daarna zomerreces en hopelijk kunnen we in augustus weer starten.
Hoe? Dat weten we nog niet in ieder geval mogen de sportkantines vanaf 1 juli weer open zij met in acht name van de 1,50 m richtlijn.


Maandag 1 juni (2e pinksterdag) zijn er geen trainingen voor de jeugdteams.

             Trainingsschema 1 - 7 juni

            Trainingsschema 8 - 28 juni 


De voetballers mogen niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van hun training ophet sportpark zijn. Hou je aan deze afspraak.


PROTOCOL teams Corona-crisis bij Herpinia. 

Onder strikte voorwaarden mag er vanaf woensdag 29 april weer getraind gaan worden. Er zijn  voorwaarden opgesteld door NOC-NSF (in opdracht van de overheid) voor alle sportbonden en aangevuld door de KNVB en gemeente Oss.

Op basis van deze protocollen zijn er Algemene protocollen, protocollen voor spelers, protocollen voor trainers  en protocollen voor ouders opgesteld.

Er moet strik gehouden gaan worden aan deze protocollen.

Sportpark de Wilgendaal is alleen voor jouw open op de momenten, dat je training hebt. Buiten deze tijden is het sportpark gesloten en mag je daar niet zijn.  Dit protocol kan ieder moment door de overheid, KNVB, gemeente Oss of Herpinia aangepast worden. Deze voorwaarden moeten strikt opgevolgd worden.

In een uiterste geval kan je de toegang tot het sportpark ontzegt worden!

Om veilig te kunnen blijven sporten, vragen we dringend om de protocollen  te volgen. De wijzigingen per 1 juni zijn hieronder opgenomen

 
 
Voor de protocollen kunt u op het betreffende onderdeel klikken


1.      Algemene regels 1 juni
2.      Spelers  versie  1 juni 
3.      Trainers versie 1 juni 
4.      Ouders/verzorgers
     

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn