Nieuws

Corona update en clubhuis mededelingen

zaterdag 2 oktober 2021

                                                                                                               

 

Mededelingen vanuit het clubhuis

 

Coronamaatregelen

De als versoepeling aangekondigde maatregelen per 25 september, zorgen bij veel verenigingen voor toenemende uitdagingen. Herpinia gaat hier als volgt mee om: De kantine wordt opgedeeld in twee delen. Het ene deel is bereikbaar via de ingang bij de garderobe. Zonder Corona check kun je via deze ingang eten en drinken afhalen, het toilet bezoeken en kunnen chauffeurs van jeugdteams hier wachten als ze niet in het horeca gedeelte willen komen.

Via bovengenoemde ingang en de ingang aan de terraszijde is het afgescheiden horeca gedeelte bereikbaar. Voor deze ruimte is het verplicht om een geldige QR code te hebben en in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Hierop zal worden gecontroleerd. Het mag duidelijk zijn, dat dit een hele uitdaging is. Wij rekenen dan ook op jullie medewerking.

De bestuurskamer is toegangelijk via de terraszijde. Voor bezoekers aan de bestuurskamer geldt geen Coronacheck. Als zij hierna het horeca gedeelte willen betreden uiteraard wel.

Ons terras blijft vrij toegankelijk voor iedereen.

 

Herpinia 1 – Vesta 1 op 3 oktober

Voor deze wedstrijd gelden aanvullende regels. Om 16.30 uur zal het afhaalgedeelte worden gesloten en is de kantine enkel met een geldige QR code en legitimatie toegankelijk. Om het checken zoveel mogelijk te spreiden, kan vanaf 13.30 uur al een polsbandje worden verkregen, waarmee de kantine vrij in en uit kan worden gelopen.

 

Assortiment en prijzen kantine

Jillz, zowel wit als rood, is niet meer verkrijgbaar in onze kantine aangezien de leverancier hiermee stopt. Uiteraard blijft Liefmans wel verkrijgbaar. Al jaren zijn de prijzen in onze kantine ongewijzigd. Wij denken dat het passend is om op korte termijn onze prijzen aan te passen. Kijkend naar inkoopprijzen, kostenstijgingen en verkoopprijzen bij andere clubs, hebben wij besloten om al onze alcoholische artikelen met 0.25 Euro te verhogen. Hier tegenover staat dat we ook een aantal artikelen in prijs gaan verlagen. Blikjes fris, flesjes water gaan 0.25 Euro in prijs omlaag. Onze producten van Sportwater verlagen we zelfs met 0.50 Euro. Hiermee komen nagenoeg alle dranken op een prijs van 1.75 Euro te staan. Uitgezonderd mixen, Liefmans en flesjes water. Ook de prijs van koffie en thee wordt aangepast en wel naar 1.25 Euro. Onze prijzen van de keuken veranderen niet. Twee weken voor de definitieve ingangsdatum zal dit nogmaals worden gecommuniceerd.

Vanaf 5 oktober gaan we weer gebruik maken van glazen in onze kantine. We stoppen dan dus met de plastic bekers.

 

Bezetting kantine

Onze kantine draait volledig op vrijwilligers. We krijgen de bezetting rond, maar het is erg krap. We zoeken daarom nog enkele mensen die 3 – 4 keer per seizoen op zondag willen helpen van 10.30 – 14.30 uur of van 14.30 – 19.00 uur. Mocht je interesse hebben, meld je dan bij een van de bestuursleden.

 

Sluitingstijden kantine

Op zaterdag sluiten we om 18.00 uur en op zondag om 19.00 uur. Een kwartier van te voren sluit onze bar.

 

Consumptiebonnen

Onze rode consumptiebonnen komen m.i.v. 1 november te vervallen. Hiervoor in de plaats komen munten. Deze munten worden vooralsnog niet verkocht, maar enkel uitgegeven aan vrijwilligers e.d.                                                                    

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn