Nieuws

Juliana Mill = Herpinia 2-2 (20 maart 2022)

donderdag 31 maart 2022

Herpinia verliest in blessuretijd 2 punten tegen Juliana in Mill 2-2:

 

Eerste helft

Herpinia startte met een 1-4-3-3 opstelling met in de verdediging Julien, Jesse, Tom, Job en Tim. Het middenveld werd bezet door Willem, Mike en Wesley. In de aanval Jelco, Beau en Nik.

De eerste helft stond in het teken van onrustig spel, lange ballen en weinig kansen. Juliana had voor de rust wel het betere van het spel.

Het was voor de rust een echte 0-0 wedstrijd.

Echter in de 3e minuut werd er een lange bal gespeeld op de spits van Juliana. De spits maakte duidelijk een overtreding op Job, waarna hij in balbezit kwam en de 1-0 scoorde. De scheidsrechter keurde het doelpunt goed.

Herpinia kon geen enkele kans creeren en Juliana wat kleine kansjes.

Ruststand 1-0 voor Juliana

Tweede helft

Herpinia nam in de 2e helft duidelijk het initiatief en was in de 2e helft beter dan Juliana.

Via goed combinatiespel afwisselend met Mike, Willem en Wesley werden er kansen gecreerd voor de spitsen Jelco, Nik en Beau.

Na 10 minuten in de 2e helft kreeg Juliana via de rechtsbuiten een kans, die hoog over de goal ging.

In de 60e minuut kwam Rowdy Megens in het veld voor Jelco en kwam Gijs van de Heuvel in het veld voor Willem.

Rowdy was nog maar net in het veld toen hij na zijn eerste aktie de buitenkant van de paal raakte.

Kort hierna in de 71e minuut was er goed combinatiespel tussen Wesley en Rowdy, waarna Wesley met een prachtig schot in de hoek de 1-1 kon aantekenen.

Julien verwerkte nog een goed schot van Juliana.

10 minuten voor de officiele tijd kreeg Herpinia een vrije trap op 20/ 25 meter afstand van de goal.

Wesley ging achter de bal staan en met werkelijk een schitterend schot kon Wesley de keeper verrassen; 2-1 voor Herpinia.

Pim Verwijst kwam in het veld voor Wesley, die licht geblesseerd raakte.

Er kwamen nog wat spannende momenten voor het doel van Herpinia, die in eerste instantie door de verdediging Tom, Jesse, Job en Tim goed werden verwerkt. Kort voor tijd kreeg Herpinia nog de beste kans om de 1-3 te scoren. Na een hele lange rush van Rowdy strandde hij helaas op de keeper.

Juliana ging nog meer risico nemen en ging zelfs met de keeper mee naar voren bij een corner. In de 94e minuut sloeg de pech bij Herpinia toe. Uit een corner voor Juliana werd de bal door een Julianaspeler in feite slecht verwerkt, maar kwam de bal ongelukkig via Job in eigen doel van Herpinia terecht. Echt jammer!

Eindstand 2-2

Herpinia ging teleurgesteld van het veld na die erg late tegengoal.

Het voelde als een verlies; een verlies van 2 punten.

Na deze teleurstelling kwam later ook een stuk voldoening. Na de ongelukkige 1-0 achterstand kwam Herpinia goed terug en heeft Herpinia in de 2e helft goed karakter getoond, wat perspectief bied voor de komende wedstrijden.

Programma:

Op donderdagavond 24 maart 2022 om 20.00 is de thuiswedstrijd tegen Ulysses Megen en op zondag 27 maart 2022 heeft Herpinia de thuiswedstrijd tegen Achilles Reek.

Supporters zijn van harte welkom.

Basisopstelling:

 

Julien van Hintum – Tom van Sonsbeek –  Jesse van Boekel – Tim Siebers – Job van Roosmalen – Willem van Ras –  Wesley Megens – Mike Janssen – Jelco Danen –  Beau van Dieten – Nik Arts

 

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn