Nieuws

Herpinia 1 - Gassel 1 0-5 (12 mei 2022)

zondag 15 mei 2022

Herpinia verliest thuis van Gassel met 5-0

 

Herpinia beleefde op een donderdagavond een teleurstellende avond na een 5-0 nederlaag tegen het lager geklasseerde Gassel.

Eerste helft

Herpinia startte met een 1-4-3-3 opstelling met in de verdediging Julien, Job, Jesse, Rubin en Tim. Het middenveld werd bezet door Mike, Willem en Gijs. In de aanval Wesley, Wouter en Beau.

Bij Herpinia ontbraken Jelco en Tom in verband met blessures en was Nik niet beschikbaar.

Het eerste kwartier voetbalde Herpinia voorzichtig naar voren en kreeg toch wat kansen vooral na wat kopballen van Rubin uit meerdere corners. Een doelpunt van Willem werd afgekeurd.

Gassel had een belangrijk wapen met lange uitballen, wat resulteerde na 15 minuten in een 1-0 voorsprong nadat Gijs een lange uitbal niet juist verwerkte en helaas in eigen goal kopte.

Herpinia had af en toe leuke combinaties met kleine kansen.

Na een half uur werd er door Herpinia slecht verdedigd en kon Gassel met een simpele intikker op een 2-0 voorsprong komen.

In de slotminuten werd het bijna 0-3, maar Julien bracht redding.

Ruststand: 2-0 voor Gassel

 

2e Helft

Rubin, geblesseerd,  werd gewisseld voor Singha Cederhout, wat betekende dat Herpinia met 3 aanvallers ging voetballen.

Echter na 4 minuten in de 2e helft viel in feite de beslissing; Gassel maakte de 3-0 na een afstandsschot, wat via een verdediger van Herpinia, op ongelukkige wijze het doel trof.

Herpinia had geen oplossing meer en kon alleen maar de wedstrijd uitspelen. Wesley viel geblesseerd uit en werd vervangen door Harm Megens. In de 80e minuut werd Wouter vervangen door Rowdy Megens, die na een lange blessureperiode weer wat speelminuten kon maken.

Ondertussen was Gassel op een 5-0 voorsprong gekomen.

 

Programma:

Op zondag 15 mei 2022 voetbalt Herpinia thuis tegen Cito.

Basisopstelling:

 

Julien van Hintum – Gijs van de Heuvel –  Tim Siebers – Job van Roosmalen – Rubin Schoenmakers - Willem van Ras –  Jesse van Boekel – Mike Janssen – Wesley Megens –  Beau van Dieten – Wouter Nass

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn