Tijdens Hemelvaart wordt op het sportpark de 11e editie van het Tentenkamp georganiseerd. Dit is op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018 op ons sportpark het Tentenkamp 2018 voor alle jeugdleden van v.v. Herpinia gehouden.

Het kamp wordt door de jeugdafdeling iedere 3 jaar georganiseerd. Het 1e kamp was in het kader van het 60-jarig bestaan van Herpinia in 1988 en nu 30 jaar later bestaat Herpinia 90 jaar!! en organiseren we de 11e editie van het tentenkamp. 

De tenten worden op het sportpark opgesteld, waarbij ieder team de gehele dag een eigen tent ter beschikking heeft. De kinderen van E en F, die ’s nachts naar huis gaan, krijgen tenten toegewezen, waar ze hun spullen overdag in kunnen leggen.

Enkele punten in het programma zijn (onder voorbehoud): een spannende tocht in de bossen, op het sportpark gaan we uiteraard allerlei sporten, spellen e.d. beoefenen en het is ook de bedoeling dat we tijdens het kamp de Antoon Ploegmakers Penaltybokaal houden. Daarnaast is er voor alle kinderen genoeg tijd over om uit te rusten, te dollen, te eten en te drinken en wie weet wat nog meer.

Jeugdleden Herpinia

Ben je jeugd lid bij Herpinia en jezelf opgeven voor het kamp?

Klik in het Submenu op "Jeugdleden Herpinia".

Jeugdkader Herpinia

Behoor je tot het jeugkader van Herpinia en je wilt meer informatie over het tentenkamp?

Klik in het Submenu op "Jeugdkader Herpinia".

Ouders en Vrijwiligers

Om het kamp te laten slagen zijn wij op zoek naar vrijwiligers, zorg jij samen met ons voor dat ook dit jaar een geslaagde editie wordt?
Geef je dan op en help ons handje.

Klik in het Submenu op "Ouders en Vrijwiligers".