In Memoriam Mia Klerks

maandag 12 september 2022

In Memoriam Mia Klerks

Zondagmorgen, 11 september, bereikte ons het droevige bericht dat onze vrijwilligster Mia Klerks op 68-jarige leeftijd plotseling is overleden. Op vrijdag 9 september j.l. was Mia nog aanwezig op het bruiloftsfeest van haar dochter Linda, waar zij nog volop kon genieten. Enkele dagen later is Mia ons geheel onverwachts, op veel te jonge leeftijd, ontvallen.

Mia verzorgde, samen met Gerda de Best, de  koffie  onder de rust bij de   thuiswedstrijden van Herpinia 1. Deze werkzaamheden deed Mia alweer 20 seizoenen. Altijd alles perfect geregeld zodat eenieder rustig van zijn/haar kopje koffie kon genieten. Als het kon, ging Mia, samen  met Theo ook naar de uitwedstrijden van Herpinia 1. Altijd positief!

Als voetbalmoeder van zoon Sander en dochter Linda, heeft Mia vele jaren de clubshirts gewassen en haar waslijn kleurde op de maandag dan ook rood-zwart.

We zijn Mia dankbaar wat zij voor Herpinia heeft betekend.

We zullen haar missen.

a.s. Zaterdag, 17 september, om 11.00 uur vindt de crematiedienst plaats te Beuningen.

Bestuur en leden van Herpinia wensen Theo, Sander en Laura, Linda en Ton, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe bij het dragen van dit grote verlies dat hen en ons veel te vroeg heeft getroffen.

Mia bedankt

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn