SCMH - Herpinia 1 1-2 (8 oktober 2023)

maandag 16 oktober 2023

Vierde klasse I:

SCMH – Herpinia 1-2 (1-1). 15. Beau van Dieten 0-1, 22. Tijme van den Broek 1-1, 55. Rubin Schoenmakers 1-2.

,,Het was lastig voetballen vandaag”, baalde SCMH-coach Stan Vos. ,,Maar de jongens hebben keihard gewerkt en alles staat nog dicht op elkaar. Er is zeker nog geen man overboord.”

Herpinia-coach Hans Lathouwers haalde opgelucht adem: ,,Het was een wedstrijd van gemiste kansen. Dan ben je altijd bang dat de tegenstander op het laatste moment nog wat doet.”Herpinia pakt de drie punten in Mariaheide (kliksport)
Na een kwartier was het Beau van Dieten die met een kopbal Herpinia op voorsprong bracht. SCMH had een antwoord want via een onoverzichtelijke situatie na een vrije trap viel de 1-1. Herpinia was de betere ploeg gedurende de hele wedstrijd maar was onzorgvuldig in de afronding. Uit een corner was het Ruben Schoenmakers die waarschijnlijk pas zijn allereerste doelpunt voor Herpinia maakte, zo zeldzaam is het dat hij scoort. Zijn kopbal betekende de drie punten voor Herpinia. Hoewel SCMH nog wel veel de lange bal in de vijandelijke zestien pompte kwam de winst voor Herpinia niet meer in gevaar.
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn