Theo Janssen Osje van verdienste

zondag 1 oktober 2023

Osje van Verdienste voor Theo Jansen uit Herpen

HERPEN - Theo Jansen uit Herpen heeft zondag een Osje van Verdienste gekregen. Hij kreeg die uit handen van loco-burgemeester Frank den Brok. Theo Jansen kreeg de onderscheiding voor zijn inzet voor voetbalvereniging Herpinia in Herpen.

Lieke Mulder 01-10-23, 19:59

  •  
  •  

De uitreiking vond plaats op het Sportpark de Wilgendaal. Theo Janssen was ruim 40 jaar actief als secretaris van voetbalvereniging Herpinia uit Herpen. Daarnaast was hij actief in de T.C. en betrokken bij de nieuwbouw van het clubhuis. Ook is hij al jarenlang actief als clubscheidsrechter en heeft een bijdrage geleverd aan de projectgroep De Vitale Vereniging. Na 40 jaar neemt hij afscheid als secretaris.Theo neemt tijdens de algemene ledenvergadering  26 okt as afscheid als bestuurslid van vv Herpinia ,zijn taak als bestuurslid was gedurende een periode van 40 jaar secretaris van onze vereniging.

Tijdens deze periode verzorgde Theo voor de verslaglegging van alle vergaderingen, opstellen jaarverslagen en maken van notulen.

Vertegenwoordiger van Herpina samen met andere leden dagelijks bestuur,bij vergaderingen of overleg  bij andere verenigingen ,de gemeente en met de KNVB.

Verzorging post en archief, enkele jaren wedstrijdsecretaris geweest en het keuren van de velden op zondag morgen samen met consul.

Representatie ,waaronder recepties bij kampioenschappen en jubilea van andere verenigingen, verzorgen van attenties bij geboortes en jubilea.

Lid van project groep vitale vereniging ,en voorheen in werkgroep gezeten bouw van onze accomodatie.

Op zondag clubscheidsrechter al meer dan 25 jaar

,om daarna de kassa te bemannen voor de entree bij thuiswedstrijden Herp 1.

Door KNVB onderscheiden 2010  met gouden speld,, 2022  benoemd tot ere lid van onze vereniging.

Buiten onze vereniging om is Theo collectant voor gehandicapten organisaties en de goede doelen week.

Tevens verricht Theo al jarenlang vrijwilligerswerk voor onze parochie.

Theo is al meer dan 25 jaar collectant en lector.

Sinds 2015 is Theo lid van de locatie raad van onze kerk,brengt hij ook de parochie boekjes rond en de vrijwilligers attenties.


Het Osje van Verdienste is één van de officiële onderscheidingen van de gemeente Oss om de inzet van personen voor de Osse gemeenschap te waarderen.

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn