Leon Megens kandidaat voorzitter

donderdag 13 juni 2024

Leon Megens kandidaat voorzitter Herpinia    

                                  

Eind 2023 hebben we tijdens de Algemene Ledenvergadering van Herpinia afscheid genomen van (duo)voorzitter Arnold Siebers en Ad van der Velden. In de zoektocht naar een nieuwe voorzitter, is Herpinia op zoek gegaan naar iemand die Herpinia een warm hart toe draagt, weet wat het is om leiding te geven aan een vereniging en bovenal het maatschappelijk belang kent van onze vereniging en het sociale leven in Herpen hoog in het vaandel heeft staan.

Het bestuur van Herpinia meent in de persoon van Leon Megens de juiste kandidaat voor het voorzitterschap van Herpinia te hebben gevonden. Leon is reeds langere tijd bij Herpinia betrokken als supporter, als sponsor en ook is hij een aantal jaren bestuurslid geweest. Ook in het sociale leven van Herpen heeft Leon zijn sporen meer dan verdiend. Als voorzitter van Stichting Carnaval Herpen, prins Carnaval en adjudant heeft hij ook op dat gebied een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het sociale leven in Herpen.

In het dagelijks leven is Leon ondernemer met zijn bedrijf Prefab teken- & adviesbureau Buro Megens B.V.

Leon wil met zijn kandidaatstelling een bijdrage leveren aan een gezonde voetbalvereniging die midden in de samenleving van Herpen staat. Een vereniging waar plek is voor recreatief voetbal, maar ook de prestaties niet uit het oog worden verloren. Daarnaast een vereniging waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan.

Het bestuur zal Leon kandidaat stellen voor het voorzitterschap tijdens de Algemene Ledenvergadering die eind oktober zal worden gehouden.

Met het vinden van een beoogd voorzitter is het bestuur bijna compleet. Wij zijn nog op zoek naar een bestuurslid kantinezaken. Mocht je interesse hierin hebben, dan horen wij het graag.

Bestuur Herpinia                   

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn