Sponsor informatie

Sponsoring bij Herpinia

Sponsoring is een niet weg te denken bron van inkomsten in de hedendaagse sportwereld. Ook Herpinia mag zich verheugen een grote groep bedrijven die bereid zijn hun financiële steentje bij te dragen aan de vereniging. Het gaat in totaal om ongeveer vijfenzeventig bedrijven. De meeste hiervan komen uit Herpen, maar ook bedrijven uit de omgeving, met bijvoorbeeld veel klandizie in Herpen hebben wij mogen verwelkomen als sponsor.

De coördinatie van de sponsoring is in handen van de Sponsorcommissie, die bestaat uit:
Voorzitter: Ralf van Son,
Leden:Bjorn van den Heuvel, Jelco Danen, Martijn v/d Berg, Willem van Ras en Bart Megens,

Er is een brochure samengesteld waarin de verschillende mogelijkheden voor sponsoring zijn opgenomen. Naast de hoofdsponsor zijn de sponsorpakketten "Diamant", "Goud", "Zilver" en "Brons" samengesteld. De verschillende sponsorpakketten zijn te vinden op deze site onder het kopje Sponsorpakketten. De genoemde pakketten zijn uitbreidbaar met verschillende mogelijkheden. Vraag voor de mogelijkheden hiervan 1 van de leden van de sponsorcommissie.

bovengenoemde “materiële” vergoedingen en prestaties vanuit Herpinia is de algemene waardering en sportieve genegenheid voor de sponsors van Herpinia vanuit de Herpense gemeenschap moeilijk op waarde te schatten, maar absoluut niet te onderschatten.

Indien u belangstelling hebt voor deze eervolle positie bij Herpinia, verzoeken wij u te reageren. Stuur een e-mail bericht naar:
sponsoring@herpinia.nl